logo-nieuw-transparant
Over ons
Wie zijn we?

Over Kapitein Maritiem

Kapitein Maritiem is een onafhankelijke maritieme dienstverlener sinds 1960. Wij zijn eigenaar en exploitant van een vloot werkschepen variërend van directievaartuigen, duw- en sleepboten tot en met zeegaande multicats.

Ons specialisme bestaat uit werken op ondiep water en werken met verontreinigde baggerspecie. Onze schepen zijn waar nodig uitgerust met overdrukcabines en schone/vuile zone.

Contact opnemen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of offerte

Kapitein maritiem

Geschiedenis

Wij zijn eigenaar en exploitant van een zeer geavanceerde vloot bestaande uit een grote diversiteit van schepen zoals bijvoorbeeld duw- sleep- ploegboten, multicats, werkschepen, crewtenders, patrouillevaartuigen enz.

Als familiebedrijf met bijna 60 jaar ervaring in deze branche kunnen we lang tot een oplossing komen om u in uw wensen van een “passende” optie te voorzien.

Ook eventueel uit te voeren aanpassingen om de schepen “geschikt” te maken voor een bepaalde klus behoord tot de mogelijkheden.

Veiligheid en kwaliteit zijn van essentieel belang bij onze acties en werkprocedures, dat kan alleen optimaal bereikt worden door inzet van een goed gemotiveerd en opgeleid team van mensen zowel aan de wal als op het water, en het doen van de juiste investeringen in onze vloot.

Wij hopen dat kapitein maritiem voor u een professionele, en betrouwbare partij mag zijn voor nu, en in de toekomst!!